Kars'ta çok sayıda silah ele geçirildi

Kars'ta çok sayıda silah ve silahlara ait mühimmat ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince il genelinde yapılan çalışmalar da S.E.'ya ait 1 ikamet ve 1 araçta yapılan aramada, 3 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 1 kama, 3 şarjör, 58 tabanca fişeği, 1 ak-47 fişeği, 11 av fişeği ve F.Y. (41) üzerinden ise 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 7 fişek ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Kars'ta çok sayıda silah ele geçirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kars’ta çok sayıda silah ve silahlara ait mühimmat ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince il genelinde yapılan çalışmalar da S.E.’ya ait 1 ikamet ve 1 araçta yapılan aramada, 3 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 1 kama, 3 şarjör, 58 tabanca fişeği, 1 ak-47 fişeği, 11 av fişeği ve F.Y. (41) üzerinden ise 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 7 fişek ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli 2 kişi hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Bakmadan Geçme