Van'da anlamlı tırmanış

Van Gölü Aktivistleri Derneğince Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına Esruk Dağı'na tırmanış düzenlendi.

TAKİP ET

Van Gölü Aktivistleri Derneği deprem bölgelerine geçmiş olsun ziyaretlerini sürdürürken aynı zamanda depremde hayatını kaybeden kişiler anısına Esruk Dağı kış zirve tırmanışı düzenledi.

Dernek tarafından yayımlanan videoda şunlar kaydedildi:

'26 Şubat 2023 gün Muradiye'de bulunan Esruk Dağı'na tırmanış gerçekleştirdik. Van Gölü Aktivistleri öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizin güzel bir anlam ve önemi var. Depremde, büyük depremde hayatını kaybeden 45 bin tane vatandaşımız için bu zirve yürüyüşünü gerçekleştirdik. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar ve başsağlığı diliyoruz. Depremden etkilenen herkese de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Erciş'te yıllar önce 7.2 büyüklüğünde deprem gerçekleşmişti. Sizi en iyi biz anlarız, daima yanınızdayız. Her zaman yanınızda olacağız. Ülkece bu durumu bir an önce atlatmak dileğiyle. Erciş'ten ve Van'dan deprem bölgelerine selam gönderiyoruz, Allah yardımcınız olsun.'

Bakmadan Geçme