Sinan Aygül saldırısından sonra konuşan Mehmet Emin Geylani: 'PKK tarafından tehdit ediliyorum'

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül'e saldırı olayına dair gündeme gelen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani saldırıdan sonra, PKK terör örgütü mensuplarınca ölümle tehdit edildiğini ileri sürdü.

TAKİP ET

Önceki gün saldırıya uğrayan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül, saldırının, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ile ilgili yaptığı haberlerden kaynaklandığını savunmuştu.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani de, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, iddiaları reddetti ve saldırganlarla ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını ifade etti.

Geylani, en son paylaşımında ise, Sinan Aygül'ü geçmiş olsun dileklerini iletmek için kendisini aradığını, ancak ulaşamadığını, öte yandan saldırıdan dolayı PKK terör örgütünün kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

"YA İSTİFA EDERSİN YA ÖLÜRSÜN"

Mehmet Emin Geylani, söz konusu paylaşımlarında şu ifadelerde bulundu:

"Dünden bu yana uğramadığım hakaret kalmadı. PKK terör örgütü tarafından da ölüm tehditleri alıyorum. Gazeteci Sinan Aygül'e geçmiş olsuna gitmek için kendisini aradım. Bana verilen cevabı aynen paylaşıyorum. ‘Ya istifa edip gidersin ya da ölürsün'. Sinan Aygül'e karşı yapılan saldırın dahlim dışında gerçekleştiğini, olayın takipçisi olduğumu net bir şekilde ifade ettim. İyi niyetime ve üzüntüme rağmen PKK ağzı ile yapılan tehditlere karşı geri adım atmayacağım. Halkımızın seçtiği belediye başkanı olarak görevimin başındayım."

YORUMLARI KAPATTI

Öte yandan, Sinan Aygül ile ilgili paylaşımlarında, kendisinin yolsuzlukları nedeniyle söz konusu haberlerin yapıldığı belirtilen Mehmet Emin Geylani'nin son paylaşımında, yorumları kapattığı görüldü.

Bülten TV

Bakmadan Geçme